CONSELL INSULAR DE MENORCA - DEPARTAMENT DE CULTURA, EDUCACIÓ, JOVENTUT I ESPORTS   |   Català
        Institut de la Joventut de Menorca
HORARI D'ATENCIÓ

 
Dilluns a divendres
Matins 8.30 a 14.00 h
Capvespres 17.00 a 20.00 h
Av. Menorca, 2 · Maó
Telèfon: 971 36 50 73
info@injovemenorca.com
AGENDA PROPERES ACTIVITATS

  Festival Esperanzah a casa
Del 16 al 29 de març, més informació al twitter @esperanzahWMF
  Curs online Vida digital + segura
Inici: 24 de març de 2020. Amb certificat d'aprofitament i des de casa!
  BIOCLASS EN DIRECTE
Esport des de casa en directe a instagram @biosportmenorca, del 25 al 31 de març.
  VERSOS AÏLLATS
Recital de poesia amb autors menorquins, els dies 28 i 29 de març, a la pàgina del facebook Versos aïllats.
  2n concurs de booktràilers (Alternanits)
Inscripcions online fins el 25 de maig

TOTS JOVENTUT ALS MUNICIPIS

Recorre Europa amb DiscoverEU

Recorre Europa amb DiscoverEU

ATENCIÓ: SUSPÈS FINS A NOU AVÍS!

Des que es va posar en marxa la primera edició al juny de 2018, 70.000 joves europeus han vist l'oportunitat de complir el seu somni, a través d'un viatge gratuït per recórrer diferents països d'Europa.

La major part de el viatge s'ha de fer en ferrocarril, encara que per donar el major accés possible a tots els llocs, els bons de viatge també inclouran modes de transport alternatius com autobusos o ferris. En casos excepcionals, i quan no hi hagi altres mitjans de transport, s'autoritzaran els viatges en avió. D'aquesta manera, els joves que visquin en zones remotes o en illes tenen també l'oportunitat de participar-hi.

Els viatges s'hauran de realitzar entre l'1 de juliol de 2020 i el 28 de febrer de 2021 i tots han de tenir una durada mínima d'un dia i màxima de 30 dies, i hauran de començar en un país que sigui Estat membre de la Unió Europea.

Com participar-hi?
Per poder ser admès cal tenir 18 anys complerts (haver nascut entre l'1 de juliol de 2001 i el 30 de juny de 2002, ambdós inclosos) així com tenir la nacionalitat d'un dels estats membres de la Unió Europea en el moment de la decisió d'adjudicació.

Tots els candidats que siguin elegits per participar en aquesta iniciativa es convertiran en ambaixadors de viatge de DiscoverEU, de manera que els conviden a explicar les seves experiències de viatge a través de xarxes socials com Instagram, Facebook o Twitter, utilitzant l'etiqueta #DiscoverEU. A més, podran participar en el concurs de foto i vídeo #DiscoverEU photo / vídeo #Competition i guanyar fantàstics premis.

Aquesta iniciativa permet afegir fins a quatre amics a el grup de viatge i combinar plans de viatge amb altres participants de el programa a través del grup de Facebook DiscoverEU.

Si estàs interessat a formar part d'aquesta nova convocatòria de DiscoverEU, podràs inscriure't entre el 12 i el 26 de març de 2020, a través del formulari de candidatura online que estarà disponible a la pàgina web oficial de DiscoverEU a partir d'aquesta data.


 
 
 
© INJOVE - Institut de la Joventut de Menorca
Consell Insular de Menorca